Je wilt lid worden, maar je twijfelt nog.

Je kunt lid worden en actief meedoen vanaf 5 jaar in onze Kaboutergroep.

Vanaf 6 jaar kun je ingedeeld worden in een jeugdgroepering en stroom je vanaf dan door.
Zo hebben wij diverse jeugd groepering (jongens en meisjes) volgens de KNVB indeling.
JO7 – JO9 – JO11 – JO13/MO13 – JO15/MO15 – JO17/MO17 en JO19/MO19.

Daarna stroom je door naar onze senioren waarbij vanzelfsprekend het sportieve doel is het bereiken van onze vaandelteams van de Dames en Heren selecties 1 en 2.

Wij kunnen ons voorstellen dat je eerst wilt ervaren wat voetballen bij Rood-Wit ’62 allemaal betekent. Daarom kun je in totaal twee (2) keer vrijblijvend komen trainen. Vul dan het inschrijfformulier voor deze proeftraining(en) in. Klik daarvoor hier. Omdat Rood-Wit ’62 veiligheid belangrijk vindt, is het de bedoeling dat je in sportkleding komt en voetbalschoenen en scheenbeschermers aan hebt.

Na proeftraining lid worden?

Als je na deze twee trainingen lid wilt worden van Rood-Wit ‘62, kun je daarvoor het online inschrijfformulier invullen of als je niet meerderjarig bent door je ouder(s)/verzorger(s) in laten vullen. Je wordt dan via mail uitgenodigd door Rood-Wit ’62 om kennis te komen maken. Let goed op bij het invullen van het online inschrijfformulier.
Let op: Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Dit bedrag voldoe je meteen bij de eerste kennismaking als je inschrijving definitief akkoord is.

Wij verwachten van al onze leden dat ze kennis nemen van en zich houden aan onze ‘normen en waarden’ en ons ‘huishoudelijk reglement’. Als je lid wilt worden zul je je hier ook naar moeten gedragen! Of je direct kunt gaan voetballen in een team hangt af van de mogelijkheden op dat moment. Ook hierover zul je geïnformeerd worden tijdens de kennismaking.

Ben je minderjarig?

Als je minderjarig bent verwachten we dat je samen met je ouder(s) of verzorger(s) komt bij de eerste kennismaking. Als dit niet het geval is nemen we je aanmelding niet in behandeling.