Zomer Beach Festijn!

Zomer Beach Festijn!

Op zaterdag 8 juni sluiten we ons voetbalseizoen af en wordt de parkeerplaats van onze vereniging net als vorig jaar weer omgetoverd tot een groot Zomers Beach Festijn!

Van 11.00 tot 13.30 uur kunnen kinderen van 7 t/m 13 jaar een leuk voetbaltoernooitje in het zand spelen. In de middag wordt het voetbalveld omgebouwd tot beach volleybalveld, waarna om 14.00 uur de leeftijdscategorie van 14 t/m 17 jaar kan volleyballen. Om 16.30 uur is het de beurt aan iedereen van 18 jaar en ouder om een balletje te slaan op het volleybalveld.

Nodig je vrienden, vriendinnen en familieleden uit om lekker mee te komen doen op deze dag want ook niet-leden zijn welkom op deze dag!

Let op: schrijf jezelf in met jouw team (bestaande uit minimaal 4 personen) door het inschrijfformulier dat achter de bar in de kantine ligt in te vullen. Voor de leeftijdscategorie van 18 jaar en ouder geldt een bedrag van 20 euro als inschrijfgeld. Maar… hier ontvang je met jou team 10 consumpties voor terug die je op kan maken aan lekkere verfrissende drankjes uit onze Beach Bar!

Heb je na het toernooitje nog consumpties over? Niet getreurd want daarna gaan er met z’n alle nog een mooi feest van maken in onze kantine. Dit doen we op de beats van De Gebroeders Rossig en DJ Nick Lukassen.

We gaan er met z’n alle een super leuke dag van maken!

Tot dan!