Warning: session_start() expects parameter 1 to be array, string given in /customers/9/e/0/roodwit62.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303 s.v. Rood Wit '62 | Jeugdtoernooien 2017
Jeugdtoernooien 2017

Jeugdtoernooien 2017

Beste sportvrienden,

Hierbij nodigen wij uw vereniging uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse jeugdtoernooien.

  • Traditioneel starten we met het internationaal Paastoernooi (1e paasdag) voor JO13-1 teams en voor JO15-1 teams, uitkomend in de landelijke divisies, hoofdklasse of 1e klasse.
  • Nieuw dit jaar zijn de meisjes MO17 en MO15 toernooien die ook worden gehouden op 1e paasdag.
  • Het laatste weekend van mei ( 27 en 28 mei) staat bij ons in het teken van de overige JO15, JO13, JO11 en JO9 toernooien.
  • Ook organiseren we in dat weekend een Fair-Play toernooi voor JO9 teams die uitkomen in de Fair-play competitie en een 9 tegen 9 toernooi voor JO11-1 teams die uitkomen in de 9 tegen 9 JO11 competitie.

De exacte data vind u op het inschrijfformulier.

Afgelopen jaren is gebleken dat onze toernooien garant staan voor gezelligheid en sportiviteit. Voor de jongste deelnemers, is er altijd een attentie.

Wij verzoeken u vriendelijk in te schrijven vóór 1 maart 2017, zodat in maart de definitieve toewijzing kan plaatsvinden.
U kunt uiteraard meerdere teams inschrijven. De toewijzing zal geschieden op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen. Inschrijving en deelname is gratis.

Online inschrijven

U kunt online inschrijven via het online inschrijfformulier. Dit heeft onze voorkeur. U ontvangt na het invullen een e-mail met de door u ingevulde gegevens. LET OP: Dit is nog geen bevestiging voor deelname!

Nu online inschrijven

 

U kunt ook inschrijven via e-mail of per post.

Inschrijven kan ook door middel van het inschrijfformulier wat u door hier te klikken  kunt downloaden en afdrukken.
Vul dit formulier volledig in, maak dan een scan en stuur het ingevulde en gescande formulier dan via e-mail naar: toernooien@roodwit62.nl of u stuurt het ingevulde formulier per post naar: s.v. Rood-Wit ’62, t.a.v. de toernooicommissie, Postbus 777, 5700 AT Helmond.

Een bevestiging zult u zo spoedig mogelijk na inschrijving van ons ontvangen. Schrijf tijdig in!

Voor verdere vragen kunt u e-mailen naar: toernooien@roodwit62.nl

Wij hopen u  en uw team(s) in 2017 te mogen begroeten op ons Sportcomplex “De Rijpel” en willen u bij voorbaat danken voor uw ‘sportieve’ medewerking.

Met sportieve groet,
s.v. Rood-Wit `62

De toernooicommissie