Warning: session_start() expects parameter 1 to be array, string given in /customers/9/e/0/roodwit62.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308 s.v. Rood Wit '62 | Koninklijke onderscheiding, jubilarissen en Leden van Verdienste!
Koninklijke onderscheiding, jubilarissen en Leden van Verdienste!

Koninklijke onderscheiding, jubilarissen en Leden van Verdienste!

Helmond, 14 oktober 2015

s.v. Rood-Wit ’62 huldigt jubilarissen

Afgelopen woensdag 14 oktober tijdens de algemene ledenvergadering heeft Rood-Wit’62 een aantal jubilarissen gehuldigd voor hun 25, 40 en 50-jarige lidmaatschap bij de vereniging.

Het 50-jarige lidmaatschap werd gevierd door de heren Ad van Lieshout, Gerry van der Linden en Wout van Hout (laatste was helaas niet aanwezig).

Het 40-jarige lidmaatschap werd gevierd door de heren André van Dinter en Willy Verbakel.

Het 25-jarige lidmaatschap werd gevierd door de heren Johnny Hendrix, Jeroen Swinkels en Johnny van de Waarsenburg (laatste was helaas niet aanwezig).

De aanwezige jubilarissen hebben op de algemene ledenvergadering een speldje in ontvangst mogen nemen en natuurlijk een cadeaubon en bloemen waarbij Rood-Wit ’62 hen feliciteert met deze mijlpaal.

“Lintje” voor de heer Piet Verlijsdonk.
Tevens is op deze avond de heer Piet Verlijsdonk afgetreden als voorzitter. Piet is voor zijn vele verdiensten als vrijwilliger en bestuurslid op voorspraak van Rood-Wit ’62 onderscheiden. Burgemeester Elly Blanksma heeft tijdens de ledenvergadering de heer Piet Verlijsdonk verrast met een lintje en hem benoemd in de orde van Oranje-Nassau.

Ook zijn tijdens deze algemene ledenvergadering benoemd als lid van verdienste de heren Henrie Krikke, Han van Lierop en Sean O’Sullivan.

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Jolanda Knoops, via communicatie@roodwit62.nl | 06-19642747

SONY DSC
(Van links naar rechts) André van Dinter, Henrie Krikke, Johnny Hendrix, Willy Verbakel, Han van Lierop, Burgemeester Elly Blanksma, Jeroen Swinkels, Piet Verlijsdonk, Mario van Doorne, Gerry van de Linde en Sean O’Sullivan.

Over s.v. Rood-Wit ’62
s.v. Rood-Wit ’62 is een gezonde en ambitieuze voetbalvereniging in de Helmondse wijk Rijpelberg met zo’n 840 leden. s.v. Rood-Wit ’62 is een van de grootste sportvereniging binnen Helmond, en behoort met haar grote en succesvolle jeugdafdeling tot de grootste voetbalverenigingen in de regio.

Binnen de vereniging staat primair centraal de beoefening van de voetbalsport voor junioren (jongens en meisjes van 5 t/m 18 jaar en senioren (dames en heren). De vereniging heeft een actief bestuur en kan met trots zeggen dat het kan steunen op de hulp van vele vrijwilligers. Het 1e herenteam van s.v. Rood-Wit ‘62 speelt in de derde klasse van het district Zuid II.

U kunt voor algemene informatie de website van s.v. Rood-Wit ’62 (https://www.roodwit62.nl) raadplegen.