Kennismaken? even inschrijven.

Een vereniging bestaat uit leden en ouders/verzorgers van leden!

Als je lid wilt worden of wilt blijven moet je jezelf afvragen wie er voor zorgt dat er gevoetbald kan worden, wie er allemaal voor zorgt dat alle activiteiten kunnen plaatsvinden en wie dat allemaal regelt en organiseert.
Wij verwachten van alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden dat zij als vrijwilliger naar beste kunnen hun steentje bijdragen! Wij zijn geen kinderopvang, geen buitenschoolse opvang maar een voetbalvereniging voor en door leden!
Met alléén contributie betalen nemen wij geen genoegen meer.
Wil je als lid of ouder/verzorger van een jeugdlid als vrijwilliger géén bijdrage aan onze vereniging leveren moet je misschien op zoek naar een andere vereniging!

Je wilt lid worden, maar je twijfelt nog.

Je kunt lid worden en actief meedoen vanaf 5 jaar in onze Kaboutergroep.
Vanaf 6 jaar kun je ingedeeld worden in een jeugdgroepering en stroom je vanaf dan door.
Zo hebben wij diverse jeugd groepering (jongens en meisjes) volgens de KNVB indeling.
JO7 – JO9 – JO11 – JO13/MO13 – JO15/MO15 – JO17/MO17 en JO19/MO19.

Daarna stroom je door naar onze senioren waarbij vanzelfsprekend het sportieve doel is het bereiken van onze vaandelteams van de Dames en Heren selecties 1 en 2.

Wij kunnen ons voorstellen dat je eerst wilt ervaren wat voetballen bij Rood-Wit ’62 allemaal betekent. Vul dan het inschrijfformulier in, dit verplicht je nog tot niets.  Omdat Rood-Wit ’62 veiligheid belangrijk vindt, is het de bedoeling dat je in sportkleding komt en voetbalschoenen en scheenbeschermers aan hebt.

Ben je minderjarig?

Laat het online inschrijfformulier invullen of als je niet meerderjarig bent door je ouder(s)/verzorger(s). Je wordt dan via mail uitgenodigd door Rood-Wit ’62 om kennis te komen maken.

Wij verwachten van al onze leden dat ze kennis nemen van en zich houden aan onze ‘normen en waarden’ en ons ‘huishoudelijk reglement’. Als je lid wilt worden zul je je hier ook naar moeten gedragen! Of je direct kunt gaan voetballen in een team hangt af van de mogelijkheden op dat moment. Ook hierover zul je geïnformeerd worden tijdens de kennismaking.

Ben je minderjarig?

Als je minderjarig bent verwachten we dat je samen met je ouder(s) of verzorger(s) komt bij de eerste kennismaking. Als dit niet het geval is nemen we je aanmelding niet in behandeling.

Belangrijk om te weten als je lid wilt worden.

Als je lid bent, of lid wilt worden, van onze vereniging is het belangrijk om te weten dat je voor een heel seizoen contributie verschuldigd bent.
Opzeggen van je lidmaatschap.
Wil je tussentijds opzeggen als lid (dus tijdens een lopend seizoen, 1 juli t/m 30 juni) dan is dat mogelijk. Het resterende contributiebedrag voor het lopende seizoen dien je dan alsnog over te maken alvorens we je uitschrijven als lid.
Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?
Opzeggen doe je altijd via het website formulier dat je hierboven in het menu kunt vinden/aanklikken. Dit is de enige en juiste manier! Je opzegging wordt dan verzonden naar onze ledenadministratie die je opzegging verder zal behandelen. Je krijgt zelf ook een kopie via e-mail van je opzegging, bewaar dit goed!
Let er ook goed op dat wanneer je overschrijving aanvraagt naar een andere voetbalvereniging en je wilt géén lid van Rood Wit ’62 blijven, je ook dan correct je lidmaatschap dient op te zeggen. Dit voorkomt dat je contributie blijft betalen/verschuldigd blijft aan onze vereniging. Overschrijven betekent niet dat ook je lidmaatschap automatisch stopt!

Tussentijds overschrijven naar een andere vereniging, kan dat?
Wil je (tussentijds) overgeschreven worden naar een andere voetbalvereniging dan gelden daarvoor de regels van de KNVB. Daarnaast hanteren wij zelf twee (2) overschrijvingsmomenten, te weten begin juli (KNVB moment, overschrijving aanvragen voor 15 juni) en per 2 januari van elk voetbalseizoen.
De reden hiervoor is dat wij in lopende competities niet geconfronteerd willen worden met tussentijdse overschrijvingen die tot gevolg hebben dat wij teams noodgedwongen moeten gaan aanpassen of zelfs uit de competities zouden moeten halen.
Buiten deze twee momenten (uitzonderingen ter beslissing van het bestuur) werken wij niet mee aan tussentijdse overschrijvingen! Hou hier rekening mee alvorens je in te schrijven.

Privacy, hoe gaan wij daarmee om?

klik hier om te lezen hoe wij omgaan met uw gegevens.