Scheidsrechters pupillen

Scheidsrechters pupillen

Beste leider/trainer van een  Rood-Wit ’62 D, C of B team,

Rood Wit´62 is op zoek naar jongens en meisjes die wedstrijden willen fluiten!
Op dit moment komen wij scheidsrechters tekort voor de wedstrijden van de D, E en F pupillen.

In het verleden hebben de leiders van de teams de wedstrijden van hun teams zelf gefloten. Wij vinden dat de leiders van de D, E en F jeugd hun team zelf moet kunnen begeleiden en dat anderen de wedstrijden moeten leiden/fluiten.
Wij zijn daarom op zoek naar jongens en meisjes die wedstrijden willen fluiten om zodoende de leiders een helpende hand toe te steken. Uiteraard worden ze hier ook voor beloond.
Ondersteuning en begeleiding vanuit de club is aanwezig en ze worden niet zomaar het veld opgestuurd. Met de planning van het fluiten van de wedstrijden wordt zeker rekening gehouden met de wedstrijden die de jongelui zelf moeten spelen.

Om deze jongens/meisjes nog meer ondersteuning te geven gaan we, bij voldoende aanmeldingen, een training  ‘pupillenscheidsrechter’ geven.
Heb je iemand in je team die interesse heeft om wedstrijden bij Rood-Wit ‘62 te fluiten stuur dan een e-mail naar scheidsrechters@roodwit62.nl

Natuurlijk is er per gefloten wedstrijd een kleine vergoeding in de vorm van consumptiebonnen beschikbaar.

Voor meer informatie neem je even contact op met Rudy Bressers (coördinator scheidsrechters) of John Quigley (coördinator  jeugdscheidsrechters)

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

SAMEN BEREIKEN WE MEER

Met sportieve groet,

Rudy Bressers & John Quigley
Coördinatoren (jeugd)scheidsrechters