Team Uitje – Rood Wit ’62 C1

Team Uitje – Rood Wit ’62 C1

Team Uitje   –    Rood Wit ’62 C1

Na een spannende eerste seizoenshelft was er dan de Winterstop. Even rust, even geen druk. Rood Wit ’62 C1 presteert dan ook boven ieders verwachting in de competitie. Het is tot nu toe een spannende reeks geweest in de 2e divisie C. Waarbij de clubs erg dicht op elkaar zitten. Maar ook in de beker staan ze hun mannetje. Na een spannende penaltyreeks bij Gemert C1 werden ze vervolgens vrijgeloot en mogen verder in 2016.  Na alle trainingen op het scherpst van de snede was het nu dus hoogste tijd voor wat ontspanning. Het teamuitje.

De trainingsavond werd dan ook omgetoverd en C1 is met het team & begeleiding gaan bowlen bij Fitland op Suytkade. Een hele andere tak van sport. Het was dan ook uiterst gezellig. De jongens hebben onder genot van een hapje en drankje de balletjes op de banen laten rollen. De een wat beter dan de ander. Ontspanning was dan ook de hoofdmoot.

Na de winterstop gaat het weer los en we hopen dat de C1 de eer hoog houd en de goede reeks voort kan zetten. Ook de beker zal nog een leuke strijd worden. Een ding is zeker Rood Wit ’62 C1 staat zeker op de kaart.

Rood Wit ’62 C1 wenst iedereen fijne dagen toe en een sportief 2016.