De spelersindeling voor aankomend seizoen is gemaakt. Samen met vele vrijwilligers hebben we ons best gedaan om iedereen zo goed mogelijk naar ieders tevredenheid in te delen.

Goed om te weten is dat er enkel voor de JO15 en JO17 selectief is geselecteerd. Voor alle andere leeftijdscategorieën is geen sprake van selectie-elftallen. Daarnaast zijn dit de voorlopige indelingen waarin nog wijzigingen kunnen plaatsvinden als Rood-Wit’62 daar de noodzaak van inziet.

Door het succes van onze keepersopleiding kan het zijn dat teams twee keepers in hun team hebben. Wij zullen hier aan het begin van het nieuwe seizoen op terug komen en samen bekijken hoe we hier het beste mee om kunnen gaan.

Wij zoeken voor veel teams nog begeleiding. Graag vragen wij dan ook aan de ouders/verzorgers om ons en de kinderen te helpen. Dit zodat de teams op een goede manier kunnen starten aan hun voetbalseizoen en zichzelf niet terug hoeven te trekken uit de competitie. Wil je een team (samen met hulp) begeleiden? Fijn! Laat het ons weten door contact op te nemen met Jeffrey Aben (groepsleider) via gl-jo11@roodwit62.nl

Wij wensen iedereen namens Rood-Wit’62 een hele fijne zomervakantie toe en zien jullie graag na de zomer weer terug op de velden!

Bekijk de onderstaande bijlagen voor de voorlopige indeling en het trainingsschema:

Door Webbeheer