Team indeling junioren 2022-2023

Beste spelers/ouders,
Zoals ieder seizoen is het weer een enorme klus om iedereen naar ieders tevredenheid in te delen in één van onze vele Rood Wit´62 jeugdteam.
Spelers haken af, er komen nieuwe spelers bij, er gaan spelers naar selectieteams, er komen speciale verzoeken binnen van ouders/trainers. Allemaal zaken die meespelen bij het maken van een team indeling. Ook dit jaar hebben we weer een verdeling gemaakt waarbij we eerst de selectie hebben samengesteld en daarna de niet-selectieve teams, dit geld vanaf de jeugd JO13.
Laat alles eerst even op u inwerken voordat u eventueel wilt gaan reageren. U mag ervan uitgaan dat alle indelingen met de grootste zorg zijn gemaakt. Dit zijn voorlopige indelingen waarin altijd nog wijzigingen kunnen plaatsvinden als Rood Wit´62 daar de noodzaak van inziet. Door het succes van onze keepersopleiding kan het zijn dat er teams zijn die 2 keepers hebben toegedeeld gekregen. Hier komen we aan het begin van het seizoen op terug hoe hier het beste mee om te gaan.
Daar waar geen begeleiding is op een team wordt er nog gezocht naar een oplossing. En wordt er geen begeleiding gevonden dan zijn we genoodzaakt om dit team uit de competitie terug te trekken en wordt er niet gestart met het voetballen. Graag verzoeken wij dan ook aan de ouders om ons en de kinderen te helpen om deze teams te laten starten met de competitie.
Zie de bijlage voor de team indelingen van de jeugdspelers.
Ps verder wensen wij vanuit Rood Wit´62 iedereen een fijne vakantie toe
Zie bijlage voor de voorlopige indeling :