Scheidsrechter verdient respect

Scheidsrechters: Vrijwilligers die uw respect en waardering verdienen!

De scheidsrechter is de baas in het veld en moet in een ‘split second’ bepalen welke beslissing hij of zij neemt. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Maar ook scheidsrechters zijn meestal vrijwilligers die op hun manier proberen ook plezier te beleven aan het voetbal en naar eer en geweten hun best doen om een wedstrijd in goede banen te leiden.

Desondanks kan het zijn dat voetballers, jong en oud, soms in het heetst van de strijd hier anders tegenaan kijken.
Onthoud dat wij een amateurclub zijn die als eerste prioriteit heeft om voetbal te bieden voor jong en oud waarbij plezier voorop staat. Natuurlijk is winnen belangrijk maar niet ten koste van plezier en respect.

Alle ouders en belangstellenden verwelkomen wij graag op ons sportpark als enthousiaste supporters.
Vanzelfsprekend geldt ook voor hen dat ‘onze normen en waarden’ gerespecteerd dienen te worden.

Commentaar op de leiding, wordt bij ons niet geaccepteerd!
Commentaar en negatieve uitingen bederven de sfeer en dragen op geen enkele wijze bij aan een sportieve en plezierige wedstrijd. Spelers en spelertjes hebben er last van!

Indien u opmerkingen, aanbevelingen of anderszins positief wilt bijdragen aan een fijne sportbeleving, kunt u uw verhaal kwijt bij ons ‘bestuur’, onze ‘jeugdcommissie’, onze commissie ‘normen & waarden’ of mail naar onze scheidsrechters coördinatoren:‘scheidsrechterscoördinator Senioren Rudy Bressers’ en/of ‘scheidsrechterscoördinator Junioren John Quigley’:

Rood-Wit ’62 bedankt u op voorhand al voor uw bijdrage.