Informatie sponsoring

Geachte ondernemer, mevrouw/meneer,

Sport neemt een belangrijke plaats in wanneer het gaat om vrijetijdsbesteding van mensen en met name de jeugd. Achter de schermen zijn bij onze club veel vrijwilligers actief die er voor zorgen dat zaken zo soepel mogelijk verlopen. Deze vrijwilligers doen dit voornamelijk uit liefde voor hun club.

Het faciliteren van sport en alles wat daar bij hoort kost niet alleen veel tijd, maar ook erg veel geld. Om alles in goede banen te leiden en continuïteit te kunnen blijven bieden zijn voor een groot deel afhankelijk van de bijdrage van onze sponsoren.

Rood-Wit ’62 heeft als doelstelling voetbal te bieden aan jong en oud. Daarnaast hebben wij een sociaal-maatschappelijke functie en verantwoordelijkheid. Ondersteuning door en samenwerken met ondernemers uit de regio Helmond is voor ons erg belangrijk.

Om onze doelstelling en de maatschappelijke betrokkenheid te kunnen blijven realiseren kunnen wij niet zonder de bijdragen van sponsoren.

Natuurlijk zijn wij er van overtuigd dat u als ondernemer bij Rood-Wit ’62 een platform zult vinden om uw naamsbekendheid te vergroten, uw bedrijf te presenteren en andere sponsoren te ontmoeten.

Om u als ondernemer kennis te laten maken met s.v Rood-Wit ’62 en de diverse sponsormogelijkheden hebben wij een ‘sponsorbrochure’ samengesteld. klik hier om de uitgebreide brochure sponsoring Rood-Wit 2015-2016 te bekijken (Adobe PDF reader is nodig).

Indien u in deze brochure mogelijkheden ziet voor u en ons stellen wij het op prijs om met u daarover van gedachten te wisselen. Neem dan contact op met Rudy Bressers en stuur een e-mail naar: sponsoring@roodwit62.nl.

Wij bedanken u nu al heel hartelijk voor uw belangstelling.